Altijd iets
te vieren

Eten, drinken, vieren, ontmoeten en herinneringen maken... Anna et Fred is onderdeel van de Brasserie Groep en heeft hiermee jarenlange ervaring in het organiseren van groepsaanvragen. Wil je graag met 11 personen of meer komen? Dat kan!

Faire la fête!

Kom je graag borrelen met jouw gezelschap of wil je een diner plannen? De dames van het sales kantoor kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Mail ons

Aan de Leidse Singel

Anna et Fred bevindt zich in het pand waar voorheen Café Babbels opereerde. Babbels zal niet volledig verdwijnen, maar krijgt een nieuwe rol als rederij. Het blijft mogelijk om vanaf de Boisotkade aan boord te stappen voor een ontspannen vaartocht. De naam Babbels wordt behouden, maar nu als rederij.

Voor bootreserveringen staan wij van de Brasserie Groep klaar om je te verwelkomen.

Varen

Menu des amis

De lekkerste happen en gerechten van onze menukaart. Onze chef stelt een mix van klassieke Franse lekkernijen samen in het Menu des amis, déjeuner et diner! We zetten de tafel vol, zodat iedereen gezellig samen kan delen!

Arrangementen

Informatie aanvragen

Ons salesteam vertelt je graag meer over onze mogelijkheden voor groepen. Klik op de button hiernaast om informatie aan te vragen!

Info aanvragen

Veelgestelde vragen

Ik wil Anna et Fred afhuren...

Kan ik een rondvaart reserveren?

Voor hoeveel personen kan ik reserveren?